KUŞBURNU EKSTRAKTI

Kuşburnu uzun yıllardır dünya çapında yüksek antioksidan potansiyeli ve bunun yanında vitamin, gıda takviyesi ve gıda kaynağı olarak kullanılmaktadır.


  • Gıda Takviyeleri
    Gece kremi, şampuan, deodorant, makyaj malzemesi, yüz maskeleri,
  • İçecek Aroma
    Pastil, şase, kapsül, diyet takviyesi
  • Evcil Hayvan Sağlığı, Mama, Kozmetiği
    Meyve şurup, çay, reçel, turta, pestil ve şarap
  • Bitkisel İlaç
    Yetişkin kedi/köpek maması
  • Temizlik
    Romatoid artrit, osteoartrit, romatizma, gut, siyatik, hemoroid, grip, soğuk algınlığı, safra, safra taşları, böbrek ve alt idrar yolu rahatsızlıklarında şurup olarak, Ekzama ve cilt hastalıklarına krem ve ekstrat olarak kullanılır

  • Etken Maddeler

    Linoleik asit, alfa-linolenik, asit oleik asit, palmitik asit ve stearik asit


Kuşburnu bitkisi, gülgiller familyasından çok yıllık çalı formunda ve dikenli bir bitkidir. Çiçeklenmenin hemen ardından oluşan meyveleri turuncu, kırmızı hatta bazı tiplerde siyah renk almaktadır. Sonbaharda olgunlaşan meyveler sert kabuklu tohumlar içermektedir. Meyvenin içinde çekirdek evini tamamen kaplayan tüyler bulunmaktadır. 

Kuşburnu uzun yıllardır dünya çapında yüksek antioksidan potansiyeli ve bunun yanında vitamin, gıda takviyesi ve gıda kaynağı olarak kullanılmaktadır. Çeşitli vitaminler özellikle C vitamini (% 1-2 arasında), polifenoller, karotenoidler, karbonhidratlar ve yağ asitleri gibi diğer değerli bileşikleri içerir. 

Diğer Moleküller:  Linoleik asit, alfa-linolenik, asit oleik asit, palmitik asit ve stearik asit

Yüksek Kaliteli Ekstratlar Önerileri
AT KESTANESİ EKSTRAKTI

AT KESTANESİ EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin
ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ EKSTRAKTI

ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin
SİYAH ÇAY EKSTRAKTI

SİYAH ÇAY EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin
ISIRGAN OTU EKSTRAKTI

ISIRGAN OTU EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin