SOĞAN EKSTRAKTI

Soğan bitkisi tek yıllık otsu formda bir bitkidir. Bütün dünyada tarımı yapılan önemli bir sebze türüdür.

  • Gıda Takviyeleri
    Ampül, şampuan, krem, nemlendirci, losyon, serum, cilt yağı
  • İçecek Aroma
    Toz, baharat, takviye, reçel
  • Bitkisel İlaç
    Aroma, şurup
  • Temizlik
    Antioksidan özelliği ile vücutta oluşabilecek doku hasarını önlemesi, kalp ve damar sağlığını koruması, kan basıncını ve yüksek kolesterolü kontrol etmesi

  • Etken Maddeler

    Protocatechuic, vanillic acids, ferulic acid, p-coumaric, cyaniding, Peonidin, pelargonidin, Isoeugenol, Hydroxytyrosol, Sylvopinol, p-Octopamine, 4-Methylcatechol


Soğan bitkisi tek yıllık otsu formda bir bitkidir. Bütün dünyada tarımı yapılan önemli bir sebze türüdür. Farklı kabuk renklerine sahip, ilkbahar ve sonbaharda hasat edilebilen çeşitleri içermektedir. Özellikle sonbaharda hasat edilen kışlık çeşitler içerik olarak daha zengindir. Taze olarak yeşil, kuru olarak baş soğan şeklinde tüketilmektedir.

A vitamini, C ve B vitaminleri açısından önemli bir kaynaktır. Soğanda allisin, kersetin, fisetin ve diğer kükürtlü bileşikler gibi bol miktarda kimyasal bileşik bulunur. Diyalil disülfür ve diyalil trisülfitte içerir. Ayrıca iyot, kalsiyum, demir, folat, magnezyum, fosfor, potasyum ve antioksidanlar açısından da zengindir. 

Diğer Moleküller: Protocatechuic, vanillic acids, ferulic acid, p-coumaric, cyaniding, Peonidin, pelargonidin, Isoeugenol, Hydroxytyrosol, Sylvopinol, p-Octopamine, 4-Methylcatechol

Yüksek Kaliteli Ekstratlar Önerileri
HAVUÇ EKSTRAKTI

HAVUÇ EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin
HUŞ YAPRAĞI EKSTRAKTI

HUŞ YAPRAĞI EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin
PAPATYA EKSTRAKTI

PAPATYA EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin
KARADUT EKSTRAKTI

KARADUT EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin